گزارش کارآموزی فرآوردههای گوشتی آمل (کاله)
فهرست:
دانشگاه آزاد اسلامی ۰
واحد علوم و تحقیقات ۰
دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی ۰
گزارش کارآموزی ۰
استاد راهنما ۰
تهیه و تنظیم ۰
تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران ۱
تاریخچه شرکت فرآوردههای گوشتی آمل ۱
تکنولوژی تولید فرآوردههای گوشتی ۲
ماشینآلات و تجهیزات مورد استفاده در صنعت گوشت ۳
دستگاه برش گوشهای منجمد ۳
دستگاه کاستر ۴
دستگاههای جدا کننده ۴
آزمایش اندازهگیری رطوبت بکمک خشک کن برقی ۹
اندازهگیری خاکستر به روش حرارت و دهی خشک. ۱۰
اندازهگیری چربی به روش سوکسله: ۱۲
«اندازهگیری چربی به روش ژربر» ۱۳
«شمارش کلی میکروبها lotal count 17
«شناسائی شمارش کلیفرم colicount (c.c) 19
روش آزمایش؛ ۲۰
شناسائی اشرشیاکلی (E.Coli) 21
شناسائی و شمارش استنامیکوکوکوس اورئوس. ۲۵
علائم مسمومیت غذائی استافیلوکوکوس اورئوس: ۲۶
طرز تهیه محیط کشت؛ ۲۷
شناسائی و شمارش قارچها ۳۱
«سوآپ تست» ۳۲
فینگرتستfinger test 34
فرآوردههای گوشتی
تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران
در ایران اولین بار تولید سوسیس و کالباس
حدود سال ۱۳۰۰ شمسی و توسط مهاجرین لهستانی
انجام شد. کلمه کالباس از زبان لهستانی گرفته
شده است. اما بصورت کارخانهای در سال ۱۹۸۲
میلادی (۱۳۷۰ شمسی) شروع شد. به این صورت
که یک نفر روسی به نام افو ناسر در بندر انزلی
با ماشین کوچک دستی شروع به کار کرد و روزانه
مایحتاج عدهای اتباع خرجی و
عیسویاتی که در آنجا بودند تهیه می کرد.
در سال ۱۹۳۰ یک نفر دیگر از اهالی روسیه به نام
لیشینیسکی که نماینده بازرگانی روسیه در بندر
انزلی بود و سابقه کالباس سازی در روسیه داشت
از آلمان یک کارخانه کوچک برای مصرف روانه ۵۰-۴۰
کیلوگرم کالباس وارد کردند و تا سال ۱۹۳۳ میلادی
در بندر انزلی مشغول به کار بود. از آن پس کارخانه
را به تهران منتقل و یک نفر متخصص کالباسسازی
را از آلمان برای یک مک دعوت کرد. زمانیکه کارخانه
لیشینیسکی در سال ۱۳۱۲ از بندر انزلی به تهران
منتقل شد با آرزومان ؟؟؟ که اطلاعاتی در زمینه تهیه
این فرآورده داشت شریک شد و به این ترتیب در
پایتخت اولین کارخانه کالباسسازی بنا نهاده شد.
تعداد صفحات : ۳۸
فرمت فایل : word(doc)
حجم فایل : ۱۴۱kb
شما عزیزان میتونید این گزارش کار آموزی رو باپرداخت
۳ هزار تومن از فروشگاه طلافایل خرید ودانلود کنید