گزارش کارآموزی در شرکت ویتانا
فهرست مطالب
۱- تاریخچه
۲- خط تولید
۳- سیلوی آرد
۴- آسیا کردن ضایعات
۵- شکر
۶- روغن
۷- بیسکویت
۸- سالن خمیرزنی
۹- انواع خمیرها و سیستمها
۱۰- بستهبندی بیسکویتت
۱۱- ویژگی بیسکویت
۱۲- نان سوخاری
۱۳- بستهبنی نان سوخاری
۱۴- ویژگی نان سوخاری
۱۵- بخش میکروبشناسی
۱۶- آزمایش آب
۱۷- تستهای تأییدی، تکمیلی
۱۸- شمارش کلی میکروبها
۱۹- بخش کنترل کیفی
۲۰- آزمایشگاه شیمی
۲۱- آزمایشات آرد
۲۲- آزمایشات آب
۲۳- آزمایشات روغن
۲۴- آزمایشات نمک
تاریخچه:
کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۷ در زمینی به مساحت ۴۰
هزار مترمربع در کیلومتر ۱۱ جاده قدیم کرج احداث گردیده
و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده
تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت
مادر بوده است و متعاقباً در سالهای ۱۳۴۲ با وارد نمودن
ماشینآلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان
سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای
تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شرکت
افزوده گردید که در این راستا شرکت با پوشش دادن
سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای
کویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.
پس از انقلاب اسلامی این شرکت مصادره گردیده و
تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت
خود ادامه داد از سال ۱۳۶۵ این شرکت در وضعیت
انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان
صنایع ملی ایران آغاز بر کار نمود و در نهایت در سال
۱۳۷۹ بدنبال سیاستگذاری شرکتهای تحت پوشش
به بخش خصوصی شرکت ویتانا سهام خود را واگذار
و در حال حاضر تحت پوشش شرکت سرمایهگذار البرز میباشد.
در حال حاضر تعداد ۶۵۰ نفر پرسنل دارد که در دو شیفت
۸ ساعته مشغول فعالیت میباشند. تولید عمده این
کارخانه را بیسکویت مادر تشکیل میدهد که در کنار
محصولات دیگری مثل تافی، آبنبات بیسکویت نارگیلی،
پنجرهای و جنگ و کرمدار در سطح کمتری تولید میشوند.
خط تولید:
این کارخانه دارای ۳ سالن بوده: ۱) سالن آبنبات و تافی
۲) سالن بیسکویت ۳) سالن ویفر کرمدار
خط تولید از انبار مواد اولیه آغاز می شود که شامل
سیلوی آرد و انبار شکر و انبار روغن و انبار ملزومات
بستهبندی ، ملزومات فنی، انبار کارتن، انبار اساس،
پودر کاکائو، بلغور ذرت ، گلوتن، نمک و رنگخوردگی میباشد.
تعداد صفحات : ۴۲
حجم فایل : ۱۲۲kb
فرمت فایل : word
شما عزیزان میتونید با پرداخت مبلغ ناچیزی
این فایل رو از طلافایل خرید و دانلود کنید