پاورپوینت آزمایش های کیفی و کمی شیرآزمایش های کیفی و کمی شیرپاورپوینت آزمایش های کیفی و کمی شیرفهرست مطالب:نمونه گیری از شیرویژگی های نمونه ای که برای آزمایش انتخاب می شود شیر در موارد زیر مورد آزمایش قرار می گیرد علت مخلوط کردن شیر قبل از نمونه گیری چیست؟برای مخلوط کردن شیر به هنگام نمونه گیری باید به نکات زیر توجه نمود۲- اندازه گیری اجزای شیرالف) اندازه گیری چربی شیر با روش زبرموادشیمیایی وسایل لازم روش آزمایش نکته هاب) اندازه گیری ماده جامد و ماده ی جامد بدون چربی شیرلاکتو مترمتداول ترین نوع لاکتومتر با درج بندی دقیق نکاتوسایل آزمایش روش آزمایشتذکرمحاسبهج) اندازه گیری پروتئین شیر با روش جذب رنگمواد شیمیایی روش آزمایش رابطه ی بین دانسیته ی اوپتیک و مقدار پروتئینهاخ) انــدازه گیـــری پروتــئــین شـــیـــر بـا روش تیتراسیون کاملمواد شیمیایی روش آزمایشمحاسبهح) اندازه گیری لاکتوز شیرمواد شیمیایی روش آزمایشمحاسبه۳- تعیین کیفیت شیرالف) اسیدیته ی شیرمواد شیمیاییروش آزمایشتعیین PH شیرآزمایش های کیفی و کمی شیرب) آزمایش الکلج) آزمایش جوشح)آزمایش متیلن بلومواد شیمیایی طرز تهیه ی محلول رنگ روش آزمایش نتیجه ی آزمایش د) آزمایش رزازوریناین تغییر رنگ دو مرحله دارد وسایل لازممواد شیمیایی روش آزمایش نتیجه ی آزمایشبخشی از متن پاورپوینت:نمونه گیری از شیرویژگی های نمونه ای که برای آزمایش انتخاب می شود :۱- باید در برگیرنده ی تمام خصوصیات شیر مورد آزمایش باشد.۲- نمونه گیری باید طوری انجام شود که شیر به میکروبها و مواد شیمیایی آلوده نشود.شیر در موارد زیر مورد آزمایش قرار می گیرد :۱ – اندازه گیری چربی شیر(یکی از آزمایش های متداول در کارخانه های شیر)۲ – اندازه گیری مواد جامد شیر برای تایین قیمت شیر۳ – شرایط نگهداری و جمع آوری شیر قبل از ورود به کارخانه۴ – احتمال افزوده شدن آب به شیر۵ – کیفیت پاستوریزه و استریلیزه شدن شیرتعداد اسلاید: ۴۶ زبان فایل: فارسی (B Titr) فرمت فایل: ppt حجم فایل: ۲ مگابایتآزمایش های کیفی و کمی شیر