دانلود پاورپوینت در مورد شکلات
پاورپوینت در مورد شکلات
فهرست مطالب:
معرفی و شناخت محصول
تاریخچه پیدایش محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
موارد مصرف و کاربرد شکلات
چرا شکلات برای شما خوب است
اهمیت استراتژیکی
وضعیت و جایگاه صنعت شیرینی و شکلات درایران چگونه است؟
مصرف داخلی شیرینی و شکلات و میزان تولید داخلی چه میزان است؟
کشورهای تولید کننده و مصرف کننده محصول
بررسی روند واردات محصول
بررسی روند صادرات
وضعیت صادرات شیرینی و شکلات درحال حاضر چگونه است؟
تکنولوژی تولید شکلات
بررسی نقاط قوت وضعف تکنولوژی مرسوم
برآورد هزینه ها
میزان سرمایه در گردش
وضعیت میزان تامین برق آب و سوخت و…
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
پاورپوینت در مورد شکلات
بخشی از متن پاورپوینت:
معرفی و شناخت محصول
شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد.این محصول از
ویژگی های جالبی برخوردار است ، چرا که در دمای اتاق به حالت جامد می باشد اما به
محض قرار گرفتن در دهان ذوب می گردد، دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در
ترکیب شکلات است که کره کاکائو نامیده می شود. کره کاکائو در دمای زیر ۲۵ درجه
سانتیگراد جامد است.
علاوه بر این شکلات دارای طعم بسیار دلچسب و شیرین است که اکثر مردم آنرا می پسندند.
نکته جالب توجه اینست که در ابتدا شکلات تنها به صورت یک نوشیدنی پرچربی و
نامطلوب مصرف می شد ولی به مرور تا حد چشمگیری توسعه و گسترش یافت که
شاید این خود یکی از رموز تاریخ باشد.
پاورپوینت در مورد شکلات
تاریخچه پیدایش محصول
برای اولین بار در سال ۶۰۰ میلادی، قبیلۀ سرخپوستان مایا در سرزمین های پست یا
کاتان جنوبی کشت کاکائو را آغاز کردند.
کریستف کلمپ جزء اولین کسانی بود که مقداری دانه کاکائو را به همراه خود به عنوان سوغاتی به اروپا ببرد.
اما در سال ۱۵۲۰ کمی بعد از فتح مکزیک توسط اسپانیا دیکورتس نوشیدنی شکلات را به مردم اسپانیا معرفی کرد
و در آنجا بود که برای کمترکردن طمع تلخ و غلظت شکلات، به آن شکر اضافه شد.
در سال ۱۷۲۷ بود که به نوشیدنی شکلات، شیر اضافه شد. این اختراع به نیکلاس ساندرز نسبت داده می شود.
پاورپوینت در مورد شکلات
در سال ۱۸۲۸ وان هوتن صنعت کاکائو را توسعه بیشتری داد. وی در آن زمان توانست
یک کارخانه دستی راه اندازی کند.
در سال ۱۸۲۴ اولین کارخانه انگلیسی در بندر بریستول توسط جوزف فرای راه اندازی
شد و به تولید شکلاتهای مسطح جامد (تخته ای) پرداخت. اولین شکلات سفید در سال ۱۹۳۰
ساخته شد این شکلات از شکر، شیر خشک و کره کاکائو تهیه شده بود.