پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی | ppt نقش روغن پالم در صنایع غذایی
روغن پالم
فهرست مطالب:
نقش چربی در بدن
اساس طبقه بندی اسیدهای چرب
اسیدهای چرب سیس و ترانس
اسید چرب اشباع
روغن پالم
اسیدهای چرب در انواع روغن پالم
درصد اسیدهای چرب در انواع روغن پالم
جنبه های تغذیه ای پالم
توصیه بین المللی به مصرف روغن و چربی
روند تغییردراستانداردهای ملی روغن های خوراکی
وضعیت مصرف روغن ها در ایران
اقدامات صنعت
وضعیت روغن در دنیا
تولید ۱۸۰ میلیون تن چربی و روغن در دنیا
تجارت جهانی پالم
تجارت پالم در ایران
انواع پالم
مصرف روغن پالم
دلایل انتخاب پالم برای سرخ کردنی
روغن هسته پالم
پالم اولئین
سایر انواع پالم
مقایسه عرضه و واردات روغن به ایران در سال ۱۳۹۲
استانداردهای ملی ایران مرتبط با روغن پالم
آنالوگ یا محصولات لبنی با چربی گیاهی
استانداردهای لبنی با چربی گیاهی
ویژگی ها
منابع
بخشی از متن پاورپوینت:
نقش چربی در بدن
تولید انرژی(هر گرم از آن ۹ کیلوکالری کالری )
تأمین ویتامینهای محلول در چربی ( A و D و K و E )
تأمین اسیدهای چرب ضروری: اسید لینولئیک و اسید لینولنیک
محافظت از اعضاء بدن و حفظ حرارت بدن
بهبود طعم و مزه غذا
اساس طبقه بندی اسیدهای چرب
تعداد کربن های زنجیره
سه دسته اسید های چرب :
کوتاه زنجیر ( ۶- ۴ کربن)
متوسط زنجیر ( ۶-۱۲ کربن)
بلند زنجیر (بیش از ۱۲ کربن)
تعداد پیوندهای دو گانه
موقعیت پیوند دوگانه(سیس و ترانس)
چربی های با زنجیره اسید چرب کوتاه تر یا پیوندهای دو گانه بیشتر در درجه اتاق مایع هستند.
اسیدهای چرب سیس و ترانس
اسیدهای چرب سیس: در طبیعت به وفور و معمولاً جامد
اسیدهای چرب ترانس : در طبیعت نادر(استثناء :به مقدار کم در گوشت و فقط در حد ۵ درصد در چربی لبنیات)
عمدتاً در اثر هیدروژناسیون اسیدهای چرب چند اشباع
اثر متابولیکی ترانس : شبیه اسیدهای چرب اشباع شده